Лазар Чолић Зола, бивши учесник Задруге, је гостујући у емисији проговорио о афери са Дениз Дејм у ријалитију, али и о прашини која се подигла због видео-позива који је имао с бившом девојком Миљаном Кулић, док је она била у болници.

- Нисам сазнао да ли је Дениз променила пол. Зове ме нека девојка на телефон, а пре тога сам имао фрку с Дениз кад ме је полила. Зове нека баба у емисији и каже да има проверене информације да Дениз била мушко. Ја сам целу емисију мислио о томе да ми је мушко п*пу*ило... Погубио сам се тотално. - рекао је Зола у емисији "Питам за друга", а онда се осврнуо на претње које је добио од Миљаниног дечка Ненада Мацановића Бебице, након видео-позива с Миљаном.

Фото: Јутјуб принтскрин/Аваз ТВ

 

- Док је лежала тамо, чули смо се. После ме је звао њен бизнисмен, мултумилионер да ми каже да је не узнемиравам. Нешто ми је претио он, ја сам прекинуо везу. После сам видео да су он и његова ташта нешто причали о мени, па сам се ја укључио у емисију да објасним да нисам узнемиравао Миљану, имао сам доказе за то. Миљана ме је чак звала током тог разговора да одем код њих у госте. Замислитите то. Марији и Бебици препоручујем да ме не смарају, да ме не дирају. - открио је бивши задругар, а онда прокоментарисао гласине да је Бебица наводно запросио Миљану.

Фото: Јутјуб принтскрин/Miljana Kulic

 

- Не знам, први пут чујем то сада. Не знам шта да кажем... Размишљам где је прстен мазнуо. Чуо сам да је мазнуо неки сат на Златибору, била им је и полиција. Циркус! - рекао је Зола.

БОНУС ВИДЕО:

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".