Слобода Мићаловић тренутно много ради, а публика има прилику да је виђа и у серијама.

- Само сам имала приоритете. Имала сам фокус да свака улога која ми се понуди и коју прихватим, дам јој максимум у том тренутку који сам имала. Било је пуно улога које сам одбила, али те које сам прихватила никада нисам улазила са резервом да нешто ето тако урадим на пола руке, ноге, како год - каже кроз осмех за “Блиц” Слобода Мићаловић.

Фото: Тањуг

 

Глумица признаје и да је тешка одлука одбити неку улогу јер сви живимо од финансија.

- Јесте, сви живимо... То је моја одлука, некада сачекам, некада се исплати чекање и тако...- нагласила је она.

Да њен позив није нимало лак признала је и сам глумица.

- Живим своју порфесију. Заиста сам захвална што спадам у групу људи која је имала ту срећу да ради посао који воли и у ком се осећа јако добро, са друге стране постоје и ствари где сам ограничена. Не могу да живим баш, условно речено, као сав нормалан свет. Зато кажем да живим професију и драго ми је да су људи то препознали. Када су пустили филмић о мени, односно о мојој каријери, схватила сам да је то само део онога што сам урадила и било ми је узбудљиво. На тренутак нисам знала да ли ћу од узбуђења моћи да проговорим. Лепо је, још је рано да се подвлачи црта, али када се окренем, драго ми је ако сам било ком детету била инспирација или сам инспирација, мој живот је вредан - каже глумица која је добила овогодишњу награду Фондације “Браће Карић”.

Фото: З. Кнежевић

 

Слобода истиче да када би она морала да буде члан неког жирија веома тешко би се одлучила коме би доделила неку награду.

- Има толико дивних, заиста даровитих, што уметника, доктора, научника, спортиста... Заиста бих се лоше осећела када бих само једног издвојила. Али, ајде да кажемо сад ако већ морамо нека буду доктори - каже глумица.

Жена је која жели да пошаље снажну поруку, а сада је испричала и која је то коју носи у себи.

- Ја само могу да кажем да ја покушавам да живим на један начин и да мој живот подржава оно што бих ја можда желела да изговорим. Јер, често смо сведоци да неко говори једно, а живи друго, па онда немамо ту тежину. А ја заиста, не кажем да је код мене све како треба, али се бар трудим да имам јасне смернице у животу- нагласила је она.

Фото: Профимедиа

 

Од малих ногу се бави глумом, а стиче се и утисак да је одувек знала шта жели, Слобода каже да је управо тако.

- Јесам, увек сам знала шта желим и кажем увек уз божију помоћ и срећу коју сам имала се то и остварило и тим пре је моја одговорност већа према томе што ми се десило, са једне стране, а са друге иза тога стоји озбиљан велики труд и рад.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Злате Нуманагић

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".