Ким Кардашијан важи за једну од најбоље стилизованих жена света и напознатију старлету, а милиони девојака су јој захвалне јер је тренд мршавих девојака потиснула у други план и дала облинама на значају.

Фото: Профимедиа

 

Где год да се појави Ким привлачи пажњу јавности, а сада се појавила у емисији мршавија него икада и изазвала лавину коментара.

 

 

Фанови су закључили да се подвргла операцији смањења груди и задњице.

Ким је у последњих неколико месеци главна тема због драстичне промене изгледа. Све је почело од жеље да стане у хаљину Мерилин Монро за Мет галу, а тада је смршала невероватних десет килограма за три недеље. Потом је усликана у Лос Анђелесу у комбинезону кроз који су се оцртавала ребра, а потом је показала и вишак коже који је остао на стомаку.

Фото: Профимедиа

 

Ким је овога пута гостовала у емисији "The Late Late Show with James Corden" и многи су приметили да старлета више нема бујно попрсје.

"Њене груди су много мање", "Шта се догодило са Ким и грудима?", "Изгледа болесно, не свиђа ми се", "Смањила је и груди и задњицу, изгледа јако тужно", "Треба да се заустави", "Она је постала опседнута килажом" само су неки од коментара на рачун њеног изгледа.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Ким Кардашијан као Лепа Брена

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".