Škorpija

Kada imaju potrebu za kontrolom, Škorpije su sklone prejedanju. Ne vole ljude, niti vole da se stvari ne razvijaju kako su zamislili, ali žive u svetu u kojem se čini da vladaju i ljudi i neslaganje, bar po njihovoj meri. To ih često šalje u spiralu prejedanja i preteranog uživanja.

Vodolija

Kada jedu, Vodolije čine to kao pobunu. Ako neko u njihovom životu želi da ih vidi mršave, oni će jesti upravo zbog toga jer žele da oni pate zbog svog zahteva. Jedu da povrede druge jer ih ne zanimaju njihova 'glupa' mišljenja. Nažalost, na kraju povrede sebe u pokušaju da povrede druge, ali na određenom nivou sve se isplati - osećaju odličan ukus hrane i mogućnost da nekome nešto pokažu.

Foto: Profimedia

 

Blizanci

Prejedaju se jer ne mogu da odluče šta drugo da učine. Hrana je uvek tu i nikad ne zanoveta, kao 'zli' pojedinci koji im nikad ne pomognu ili im ne zadaju ništa osim bola. Hrana je Blizancima pouzdan prijatelj i vole da provode puno vremena sa tim dobrim starim prijateljem - barem hrana sluša.

Vaga

Imaju tendenciju da 'nabijaju' sebi hranu u lice kad im je dosadno, što ih još više deprimira i tera da još više jedu. Vage to čine do nerazumne mere. Dijete im nisu privlačne, ali taština jeste, tako da su uvek u sukobu sa svojim izborima. A kada su u svađi to ih posebno tera na prejedanje... opet iznova.

Devica

Kad bi svet jednostavno mogao da funkcioniše prema Devičinom ličnom skupu pravila, onda bi sve bilo dobro, međutim, kako ništa ne funkcioniše prema njihovim standardima, a kada pritisak postane prejak, utehu pronalaze u hrani. I to ne bilo kojoj - i tu se okreću detaljima. Perfekcionisti su pa čak i hrana mora da zadovolji određene standarde.

Ribe

Ribe vole da se prejedaju i čine to sa velikim veseljem. Kod njih nema osvetoljubivog jedenja ili nabijanja emocija. Vrlo su slobodni sa svojim osećanjima, tako da tu nema prepreka. Ono što jednostavno vole jeste - da jedu, jedu, jedu - dok ne puknu, jer tu su da ugode svom jeziku, a jezik želi još...

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".