После подршке ЛГБТ популацији, певачица Сека Алексић је наишла на многе критике, нарочито због тога што је верник, а подржава истополне везе.  

После коментара и порука које су увредљивог садржаја, певачица је одлучила да се са пратиоцима тог типа обрачуна јавно: 

Фото: Принтскрин/Твитер/ Seka Aleksic

 

 

- Никада ништа негативно неће написати неко ко је заиста прави верник, ко заиста служи Христу. Пишу и лупетају они који се ударају у прса и глуме вернике. А, да их питаш да ти изговоре било коју другу молитву осим "Оче Наш" појма немају. И није ствар уопште колико ко зна... Али, немој са мном да се расправљаш, глуматаш, и хејтујеш нешто у шта ниси упућен и немаш појма о животу, будало! Толико порука мржње нисам скоро видела због подршке за ЛГБТ - навела је Сека на свом Твитер профилу.

Фото: Принтскрин/Твитер/ Seka Aleksic

 

 

- Углавном почињу: "До јуче си се молила за потомство". Тачно, и Богу се молим за сваки дан и за све што ми је подарио! Али мој однос са Богом и како доживљавам веру апсолутно нема везе са твојим плитким мозгом пуним мржње! - додала је Алексићева.

Сека је пре две недеље наводно позвала јавност путем друштвених мрежа на прихватање припадника ЛГБТ популације. А пре тога је месецима причала на ову тему.  

- Срећна сам што у свом животу имам толико дивних људи који су геј. Жао ми је што морамо да истакнемо да је неко "геј, али добар човек"… - навела је пре две недеље Сека, која је позната као неко ко месецима уназад прича на ову тему.

- Са друге стране толико дивних људи који су прави мирјани, који су побожни и који у себи имају толику љубав да неки од ових што осуђују никада неће осетити такву љубав, благост и пожртвовање док су живи. Гледано са свих страна само је једна ствар значајна… Делимо се на добре и лоше! Шта вам је људи?! - додала је она тад на Твитеру.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузну вилу Секе Алексић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".