Каква прилика, таква и фешта! А Алесандра Амброзио је блистала у изазовној црној хаљини па је и отпевала рођенданску песму на матерњем португалском језику, најпре соло, а затим у дуету са Нином Сеничар. Заносна је била - како се уосталом и очекује од ње.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/milanwrld

 

Анђео престижне модне куће "Викторијас сикрет" дошла је на славље са децом Ањом и Ноом, а затим уживала до касних сати.

Алесандру смо претходних година често виђали у друштву Благојевића који ју је пратио на светским јавним догађајима. У њеном друштву синоћ је била и Весна да Винча као и наша манекенка Катарина Филиповић и бивша мис Србије Сања Папић. У сјајном стајлингу заблистале су певачица Анастасија Ражнатовић као и глумица и модел Нина Сеничар која је заједно са осталим званицима у једном моменту заиграла уз велики хит Светлане Цеце Ражнатовић "Вотка с утехом".

 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/milanwrld

 

Атмосферу је до усијања довела певачица Сека Алексић која је попут Алесандре отпевала Милану чувену рођенданску песму, али на нашем језику. Ређала се Секина песма једна за другом, а у ритму њених хитова плесала је и светска модна звезда.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/milanwrld

 

Алесандра Амброзио је пре доласка у Србију летовала у Црној Гори.


Милан Благојевић који годинама сарађује са светски познатим моделима, од Хајди Клум до Ирине Шајк и наравно Алесандре, добио је прегршт честитки, међу којима су и оне од Марине Аврамовић и Шанине Шајк.

 

 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".