Nakon što su Đorđe Đoković i Saška Veselinov napravili svadbu za pamćenje, jedna od glavnih tema je i Novakova supruga Jelena.


Jelena i Novak Đoković su par za koji bismo rekli da su zajedno odkad znaju za sebe. Novak je najbolji teniser svih vremena, Jelena uspešna žena posvećena porodici. Ovaj par zajedno čini velika dela, a svojom pojavom uvek skreću pažnju.

Foto: ATA images

 

NJih dvoje su se zavoleli u tinejdžerskim danima, zajedno su od dvadesetih godina, a 2014. su se venčali i potom dobili dvoje dece. Od početka veze, pa sve do danas oni važe za jedan od najskladnijih parova na svetskoj javnoj sceni.


Ipak, pre Noleta, Jelena je volela još jednog tenisera. Reč je o Ivanu Bjelici, ali njihova ljubav nije trajala dugo jer su bili jako mladi. S obzirom na tako mlade godine, o ovoj vezi se i nije pisalo, a nakon toga je usledila ljubav sa Noletom koji je kasnije postao ponos cele nacije i jedan od najpoznatijih Srba u svetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivan.bjelica


Ivan Bjelica je počeo da se pojavljuje u medijima dok je bio u vezi sa glumicom Hristinom Popović, ali su raskinuli 2018. godine.

 

 

Foto: ATA images

 

Zanimljivo je da u opisu Ivanovog profila na Instagramu stoji da radi u – Novak tenis centru.

BONUS GALERIJA: Crkveno venčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".