Припадници полицијске управе Центар Сарајево јуче су привели М.К. (27) из Сарајева због угрожавања безбедности на штету своје супруге М. Б.

Инцидент се десио у строгом центру Сарајева. М.К. се закачио за возило којим је дошла супруга с оцем.

Спасла га је полиција након што га је таст неколико метара вукао возилом.

Данас пуштен на слободу

Како је потврдио адвокат Душко Томић, М.К. је испитан након чега је данас пуштен на слободу.

Томић је потврдио да је М.К. недавно изашао из притвора након што се нагодио на годину затвора због угрожавања сигурности озбиљном претњи смрћу супрузи М. Б. с којом се разводи и има двоје деце.

- Жена с којом се разводи дошла је јуче колима с оцем. М.К. је дошао да преуземе децу и наводно је њеном оцу рекао: “Требао сам вас прошли пут побити”. Међутим то се утврдило да и није баш тако и ја сам њега извукао пре десет минута из притвора, односно пуштен је да се брани са слободе. Инцидент се десио јуче иза Центра ББИ, М.К. је задобио лаке телесне повреде, пунац је дао гас ничим изазван и вукао га једно десет метара и М.К. је завршио у Хитној - рекао је за Аваз Томић.

Докази не указују да је било претњи

Адвокат Томић је додао да није уверен да докази које имају могу потврдити сумњу да је почињено кривично дело угрожавања сигурности.

- Обавио сам разговор с тужиоцем и докази и снимци видеонадзора, а ту је било и више сведока, указују да нема говора о претњи - рекао је Томић.

(Српскаинфо)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".