Дугогодишња девојка фудбалера Деклана Рајса, Лорен Фрајер, избрисала је све своје фотографије с Инстаграма након што је била мета интернет злостављања због свог изгледа.

Иначе, 25-годишњој Фрајер, која је с играчем Арсенала још из периода средње школе, ругали су се због њеног изгледа, а малтретирање је прво почело у децембру прошле године, када је неко с анонимног профила на друштвеним мрежама фудбалеру енглеске репрезентације поручио "да може боље". Наиме, Лорен је због нетипичног изгледа за једну жену фудбалера, неколико килограма вишка и лица које није уређено естетским захватима, постала мета злих коментатора на друштвеним мрежама.

Осим тога, Деклану је на друштвеној мрежи X речено да има "ниске стандарде" јер је у вези с Лорен, уједно и мајком њиховог 20-месечног сина Џуда.

Иако Лорен још увек има 64 хиљаде пратилаца на Инстаграму и свој профил је, упркос свему, задржала јавним, избрисала је све своје слике и снимке због злостављања. Онлајн малтретирање Лорен Фрајер мотивисало је ријалити звезду Либерти Пул да изрази своје мишљење о тој теми.

 

- Ово је сулудо. Сматрам Лорен лепом - започела је 24-годишња учесница познате ријалити емисије "Лове Исланд", преноси Даилy Маил.

- Шта се догодило са слављењем различитих типова тела и прихватањем тога како смо сви индивидуално грађени? Стандарди лепоте данас су нереални и сви су полудели због друштвених мрежа. Наставићу да проповедам о тој теми док не умрем. Време је за промене, ово не може да се настави - закључила је Пул.

Што се тиче поменутих неумесних коментара, на недавној конференцији за новинаре је везни играч Арсенала поручио подлим коментаторима и интернет насилницима да је боље да се "баве својим животима".

- Ово је жена коју волим највише на свету, она је мој избор, с њом имам породицу и она ће заувек остати моја супруга - рекао је 25-годишњи фудбалер.

Иначе, у августу 2022. године, Лора и Деклан су добили прво дете, а познати фудбалер је открио тетоважу посвећену новорођеном дечаку током једне утакмице.

(Даилy Маил/Јутарњи.хр)

БОНУС ВИДЕО: