Pripadnici policijske uprave Centar Sarajevo juče su priveli M.K. (27) iz Sarajeva zbog ugrožavanja bezbednosti na štetu svoje supruge M. B.

Incident se desio u strogom centru Sarajeva. M.K. se zakačio za vozilo kojim je došla supruga s ocem.

Spasla ga je policija nakon što ga je tast nekoliko metara vukao vozilom.

Danas pušten na slobodu

Kako je potvrdio advokat Duško Tomić, M.K. je ispitan nakon čega je danas pušten na slobodu.

Tomić je potvrdio da je M.K. nedavno izašao iz pritvora nakon što se nagodio na godinu zatvora zbog ugrožavanja sigurnosti ozbiljnom pretnji smrću supruzi M. B. s kojom se razvodi i ima dvoje dece.

- Žena s kojom se razvodi došla je juče kolima s ocem. M.K. je došao da preuzeme decu i navodno je njenom ocu rekao: “Trebao sam vas prošli put pobiti”. Međutim to se utvrdilo da i nije baš tako i ja sam njega izvukao pre deset minuta iz pritvora, odnosno pušten je da se brani sa slobode. Incident se desio juče iza Centra BBI, M.K. je zadobio lake telesne povrede, punac je dao gas ničim izazvan i vukao ga jedno deset metara i M.K. je završio u Hitnoj - rekao je za Avaz Tomić.

Dokazi ne ukazuju da je bilo pretnji

Advokat Tomić je dodao da nije uveren da dokazi koje imaju mogu potvrditi sumnju da je počinjeno krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

- Obavio sam razgovor s tužiocem i dokazi i snimci videonadzora, a tu je bilo i više svedoka, ukazuju da nema govora o pretnji - rekao je Tomić.

(Srpskainfo)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".