Данашњи датум један је од најважнијих у животу манекенке Софије Милошевић и фудбалера Луке Јовића. Пре тачно две године, Софија је у Мадриду на свет донела њихово прво заједничко дете, сина Алексеја. Алексеј данас пуни две године, а поносна мама тим поводом посветила му је поруку пуну љубави и емоција.

"Ниједна количина речи не може да опише љубав коју осећам према теби. Окренуо си мој свет наглавачке и ставио ме на ролеркостер емоција за које нисам могла ни да замислим да постоје. Благослов је гледати те како растеш, сваку малу промену и сваку ситницу коју научиш сваког дана, то испуњава моје срце на најлепши начин. Кад ми се смешиш топим се и никад нисам могла да разумем праву магију деце док нисам добила тебе. Твој брат и ти сте моје највеће благо. Срећан 2. рођендан дечаче! Волим те бескрајно, твоја мама", написала је Софија, а испод њене објаве уследиле су бројне честитке.

Фото: АТА имагес

 

Популарни пар је након сина Алексеја добио и млађег наследника Теодора, који је рођен у марту ове године, а Лука Јовић из претходне везе са Анђелом Маниташевић има и најстаријег сина Давида.

Како је Софија недавно испричала, она не би имала ништа против да се задржи на двоје деце, док би фудбалер волео да има четворо.

"Мени је за сада доста двоје деце. Међутим, Лука би волео да има четворо", искрена је била манекенка, која је, иначе, од фудбалера старија шест година, али је истакла да им та разлика никада није представљала проблем.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sofijamilo

 

"Ја јесам старија, али Лука је неко ко је заиста зрео за своје године, тако да се та разлика практично и не осећа. Обоје смо у души деца, обожавамо да се играмо и шалимо, али наравно, кад је у питању нешто озбиљно, он чак уме да буде много мирнији и сталоженији од мене и да реши проблем јако брзо", рекла је својевремено Софија.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".