Današnji datum jedan je od najvažnijih u životu manekenke Sofije Milošević i fudbalera Luke Jovića. Pre tačno dve godine, Sofija je u Madridu na svet donela njihovo prvo zajedničko dete, sina Alekseja. Aleksej danas puni dve godine, a ponosna mama tim povodom posvetila mu je poruku punu ljubavi i emocija.

"Nijedna količina reči ne može da opiše ljubav koju osećam prema tebi. Okrenuo si moj svet naglavačke i stavio me na rolerkoster emocija za koje nisam mogla ni da zamislim da postoje. Blagoslov je gledati te kako rasteš, svaku malu promenu i svaku sitnicu koju naučiš svakog dana, to ispunjava moje srce na najlepši način. Kad mi se smešiš topim se i nikad nisam mogla da razumem pravu magiju dece dok nisam dobila tebe. Tvoj brat i ti ste moje najveće blago. Srećan 2. rođendan dečače! Volim te beskrajno, tvoja mama", napisala je Sofija, a ispod njene objave usledile su brojne čestitke.

Foto: ATA images

 

Popularni par je nakon sina Alekseja dobio i mlađeg naslednika Teodora, koji je rođen u martu ove godine, a Luka Jović iz prethodne veze sa Anđelom Manitašević ima i najstarijeg sina Davida.

Kako je Sofija nedavno ispričala, ona ne bi imala ništa protiv da se zadrži na dvoje dece, dok bi fudbaler voleo da ima četvoro.

"Meni je za sada dosta dvoje dece. Međutim, Luka bi voleo da ima četvoro", iskrena je bila manekenka, koja je, inače, od fudbalera starija šest godina, ali je istakla da im ta razlika nikada nije predstavljala problem.

Foto: Printskrin/Instagram/sofijamilo

 

"Ja jesam starija, ali Luka je neko ko je zaista zreo za svoje godine, tako da se ta razlika praktično i ne oseća. Oboje smo u duši deca, obožavamo da se igramo i šalimo, ali naravno, kad je u pitanju nešto ozbiljno, on čak ume da bude mnogo mirniji i staloženiji od mene i da reši problem jako brzo", rekla je svojevremeno Sofija.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".