Будући да је популарна млада певачица, на Анастасију Ражнатовић угледају се многе девојке, те се она труди да им својим примером укаже на важност неге коже, већ од раних двадесетих година.

"Младост, здравље и лепота су идеали којима сви тежимо. Сви желимо да се осећамо самоуверено, лепо и задовољно. Слажем се да много тога долази изнутра, али једнако је битно и какав утисак остављамо појавом. Сматрам да у дану треба да одвојимо време које ће бити само наше и посветимо се нези. Најбољи савет, или још боље сугестија, коју сам икада добила је да је веома важно пустити кожу да дише и ослободити је јаке шминке. Пред спавање, без обзира на то да ли сам била нашминкана тог дана, оперем лице, нанесем лосион и хидратантну крему и ујутру све поновим", објаснила је Анастасија своју рутину неге коже.

Фото: АТА имагес

 

"Желим да ми лице увек буде лепо, блиставо и неговано па због тога идем на третмане који подразумевају дубинско чишћење и хидратацију. Велики сам поборник природног изгледа, то је избор који форсирам било да у току дана планирам пословни састанак или необавезни одлазак на кафу са пријатељицама", рекла је певачица за поменути магазин.

Познато је да у данашње време, када је уз помоћ филтера и бројних апликација могуће у неколико кликова уклонити све неправилности и несавршености, многи људи на друштвеним мрежама стварају лажну слику о себи.

Фото: АТА имагес

 

"У овој ери Инстаграма не можете да знате како ко стварно изгледа док ту особу не видите уживо. Познајем много девојака које воде рачуна о себи, али нису из јавног света, и њима удељујем све комплименте", закључила је Анастасија Ражнатовић.

Млада певачица је, иначе, недавно изненадила многе када је променила боју косе и извукла праменове у светлим нијансама, а ова  промена наишла је на веома позитивне реакције.

Поред тога што брине о томе да јој лице и коса увек буду неговани, Анастасија и редовно тренира, а недавно је говорила о томе да је последњих година успела да скине 20 килограма вишка и да себи не жели да дозволи да поново дође у ту ситуацију.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija

 

"Процес мршављења је трајао дуго, две или три године. Од тада ми је остао страх да се не вратим на старо. Зато чим се угојим, одмах почнем да пазим шта једем. Избацила сам нездраве намирнице и трудила сам се да не прескачем оброке. Најчешће једем кувана јела, а у широком луку заобилазим ресторане брзе хране. Ако поједем нешто слатко, одмах одем на тренинг како бих што пре сагорела калорије. Кључ доброг изгледа је дефинитивно у редовном вежбању", рекла је недавно Анастасија Ражнатовић.

(Hello)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".