Током 12 година филмови у којима глуми Милош Биковић су у Србији зарадили 9.666.344 евра, а у Русији чак 102.326.883 евра, а како је глумац за Информер изјавио, гледаност није доказ квалитета, али јесте један од показатеља. 

Филмови у којима је Милош Биковић главни глумац зарадили су невероватних 112.000.000 евра! Откако је 2010. године улогом Александра Тирнанића Тиркета у филму "Монтевидео, Бог те видео" стекао огромну популарност у Србији, Милош суверено влада биоскопским благајнама.

 

 

- Биковић је постао гаранција да ће филм у ком глуми бити успешан и зарадити много новца! Сва остварења у којима је до сада играо била су хитови у биоскопима. Постао је мамац за публику, па не чуди што га редитељи радо ангажују - прича извор Информера који се бави дистрибуцијом филмова и додаје:

- У Србији је на првом месту по заради од 2,8 милиона евра хит трилер "Јужни ветар - Убрзање" у којем Милош игра криминалца Петра Мараша. Око 500.000 евра мање новца је узела екипа првог дела овог филма. Следе, такође, велики биоскопски хитови, "Монтевидео, видимо се" и "Монтевидео, Бог те видео", који су зарадили нешто више од два милиона евра.

 

 

- Само годину дана касније заиграо је једну од главних рола у филму "Бездушни 2", који је у руским биоскопима зарадио 9,2 милиона евра. Након тога Милошеви филмови остварују незапамћене резултате. Прво је драма "Лед", у којој је играо клизача Владимира Леоновог, зарадио скоро 30 милиона евра, а потом блокбастер "Слуга" 57 милиона евра! Ова комедија је постала најгледанији и најуспешнији филм у историји руске кинематографије - каже наш саговорник и додаје да најмањи успех постигао "Хотел Београд":

- У биоскопе је пуштен на самом почетку пандемије коронавируса, тако да је због полицијског часа и затварања биоскопа престало и његово приказивање. Да тога није било, нема сумње да би зарадио више од 20 милиона евра, а не само 6,2!

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Снимање филма ''Јужни ветар''

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".