Од прекида везе са Милошем Биковићем јавност је знатижељна да сазна ко је нови дечко Бранкице Себастијановић. Будући да глумица своју приватност строго држи по страни и даље од радозналих медија, до овог податка готово је немогуће било доћи. Током претходних година по порталима се спекулисало да се звезда серије "Самац у браку" забавља са уметником Душаном Матерјићем са којим је позирала за потребе једног пројекта, али након што је она те наводе демантова јавност је остала празних руку.

Фото: В. Данилов

 

 

Најновији потез глумице поново је узбуркао јавности и још једном покренуо питање ко је нови дечко Бранкице Себастијановић. Наиме, Бранкица је недавно са пратиоцима на "Инстаграму" поделиа фотографију на којој поред бицикле насмејана позира, а коју је направио Богдан Богдановић.

Један поглед на хештег довео је њене обожаваоце у забуну, јер прво што се у том моменту могло помислити је да глумица ужива у љубави са славним кошаркашем истог имена и презимена. Врло брзо дознало се да је њен партнер у вожњи по српској престоници уметник, тачније млади колега глумац Богдан Богдановић, а да ли између њега и Бранкице има нечег већег од колегијалног односа и пријатељства још увек нико са сигурношћу не може да тврди.

Нови дечко Бранкице Себастијановић по свој прилици остаће енигма за медије.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".