Милош Биковић у филму "Слуга'', тумачи главну улогу, Гишу, а према проценама најгледанију комедију свих времена у Русији, погледало је око т милиона људи.  Ова комедија је продајом карата  2019. године, зарађено је 57 милиона евра. 

Почело снимање, Милош узима 5.000 евра по дану

Милош је снимио прве кадрове надомак Москве и тим поводом огласио се на Инстаграму.

- Други део ће бити скроз другачији и много бољи!- написао је глумац.

Глумац се брзо договорио са продуцентима да се нађе у наставку филма.

- Чим су га позвали, одмах је пристао! Допало му се што ће стара екипа поново бити на окупу, а додатно га је привукла и финансијска понуда. Договорио је да га плаћају 5.000 евра по дану снимања. Пошто ће на филму радити 40 дана, по његовом завршетку биће богатији за 200.000 евра - открива за Информер добро обавештен извор.

Руси су одлучили да утроструче буџет за снимање, стога није ни чудо што се главном глумцу повећао хонорар. 

Наш саговорник каже да га не чуди што су Руси одрешили кесу за главног глумца, јер су утростручили буџет за снимање:

- Први део коштао је 2,6 милиона евра, док су продуценти за други део издвојили чак 8,4 милиона евра. "Слуга" је најгледанији филм у историји руске кинематографије, па желе да наставком надмаше претходни део и испуне очекивања публике - прича наш саговорник и додаје да је главно појачање бивша Биковићева девојка, руска глумица Аглаја Тарасова:

На снимању придружиће се и Милошева бивша, Аглаја Тарасова. 

- Продуценти су сигурни да ће публику додатно привући то што ће се Милош и Аглаја, који су до пре четири године били у вези, наћи заједно на великом платну. Аглаја ће играти размажену девојку Катју, коју Гиша треба да промени, те ће због ње упадати у различите комичне ситуације.

Премијера филма "Слуга 2" очекује се на јесен 2023. године. У остварењу играју и Александар Самојленко, Иван Охлобистин, Марија Миронова и Сергеј Соцердоцки.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Снимање филма ''Јужни ветар''

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".