Tokom 12 godina filmovi u kojima glumi Miloš Biković su u Srbiji zaradili 9.666.344 evra, a u Rusiji čak 102.326.883 evra, a kako je glumac za Informer izjavio, gledanost nije dokaz kvaliteta, ali jeste jedan od pokazatelja. 

Filmovi u kojima je Miloš Biković glavni glumac zaradili su neverovatnih 112.000.000 evra! Otkako je 2010. godine ulogom Aleksandra Tirnanića Tirketa u filmu "Montevideo, Bog te video" stekao ogromnu popularnost u Srbiji, Miloš suvereno vlada bioskopskim blagajnama.

 

 

- Biković je postao garancija da će film u kom glumi biti uspešan i zaraditi mnogo novca! Sva ostvarenja u kojima je do sada igrao bila su hitovi u bioskopima. Postao je mamac za publiku, pa ne čudi što ga reditelji rado angažuju - priča izvor Informera koji se bavi distribucijom filmova i dodaje:

- U Srbiji je na prvom mestu po zaradi od 2,8 miliona evra hit triler "Južni vetar - Ubrzanje" u kojem Miloš igra kriminalca Petra Maraša. Oko 500.000 evra manje novca je uzela ekipa prvog dela ovog filma. Slede, takođe, veliki bioskopski hitovi, "Montevideo, vidimo se" i "Montevideo, Bog te video", koji su zaradili nešto više od dva miliona evra.

 

 

- Samo godinu dana kasnije zaigrao je jednu od glavnih rola u filmu "Bezdušni 2", koji je u ruskim bioskopima zaradio 9,2 miliona evra. Nakon toga Miloševi filmovi ostvaruju nezapamćene rezultate. Prvo je drama "Led", u kojoj je igrao klizača Vladimira Leonovog, zaradio skoro 30 miliona evra, a potom blokbaster "Sluga" 57 miliona evra! Ova komedija je postala najgledaniji i najuspešniji film u istoriji ruske kinematografije - kaže naš sagovornik i dodaje da najmanji uspeh postigao "Hotel Beograd":

- U bioskope je pušten na samom početku pandemije koronavirusa, tako da je zbog policijskog časa i zatvaranja bioskopa prestalo i njegovo prikazivanje. Da toga nije bilo, nema sumnje da bi zaradio više od 20 miliona evra, a ne samo 6,2!

 

BONUS GALERIJA: Snimanje filma ''Južni vetar''

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".