Певачица се суочавала са вршњачким насиљем, али није желела да то саопшти својим родитељима. 


- У основној школи сам трпела злостављање. Постојала је нека група, као што и у свакој школи постоје групе. Они су мене неколико пута малтретирали, ударали, ћушкали, није било ништа престрашно, али је било поприлично понижавајуће - казала је Наташа на почетку.

- Стидела сам се да испричам родитељима јер сам хтела сама да изађем на крај с тим. Делом због тога, а делом јер сам знала да ћу да испаднем нека кукавица у друштву - прича Наташа за "Републику", а онда се осврће и на љубавни живот, који је увек интересантан медијима:

- Па нисам се никад кајала што ми ниједна љубав није опстала, већ сам се покајала што сам била веома отворена када је мој љубавни живот у питању. Генерално сам веома искрена особа. Малопре ми је и Кристина рекла: "Молим те, можеш ли да не испричаш то и да не будеш толико отворена. Нису сви људи исти..." Имам 42 године и она ми каже да неке ствари не говорим. Грешке које сам направила, односно злоупотребе које сам имала с друге стране, нису као код нормалних људи. Само када си искрен и отворен нико не може да те повреди.

Оно што заиста чини Наташу срећном, јесу њене ћерке Хана и Катја. Певачица неретко говори да су јој деца на првом месту, те да је, као самохрана мајка, много посвећана наследницама.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Сеада Мемића Вајте

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".