Pevačica se suočavala sa vršnjačkim nasiljem, ali nije želela da to saopšti svojim roditeljima. 


- U osnovnoj školi sam trpela zlostavljanje. Postojala je neka grupa, kao što i u svakoj školi postoje grupe. Oni su mene nekoliko puta maltretirali, udarali, ćuškali, nije bilo ništa prestrašno, ali je bilo poprilično ponižavajuće - kazala je Nataša na početku.

- Stidela sam se da ispričam roditeljima jer sam htela sama da izađem na kraj s tim. Delom zbog toga, a delom jer sam znala da ću da ispadnem neka kukavica u društvu - priča Nataša za "Republiku", a onda se osvrće i na ljubavni život, koji je uvek interesantan medijima:

- Pa nisam se nikad kajala što mi nijedna ljubav nije opstala, već sam se pokajala što sam bila veoma otvorena kada je moj ljubavni život u pitanju. Generalno sam veoma iskrena osoba. Malopre mi je i Kristina rekla: "Molim te, možeš li da ne ispričaš to i da ne budeš toliko otvorena. Nisu svi ljudi isti..." Imam 42 godine i ona mi kaže da neke stvari ne govorim. Greške koje sam napravila, odnosno zloupotrebe koje sam imala s druge strane, nisu kao kod normalnih ljudi. Samo kada si iskren i otvoren niko ne može da te povredi.

Ono što zaista čini Natašu srećnom, jesu njene ćerke Hana i Katja. Pevačica neretko govori da su joj deca na prvom mestu, te da je, kao samohrana majka, mnogo posvećana naslednicama.

BONUS GALERIJA: Iz albuma Seada Memića Vajte

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".