На њеном ТикТок профилу налази се видео објављен у мају ове године, у којем згодна манекенка, заједно са својим пријатељицама, показује груди трајекту који пролази крај брода на којем су се оне налазиле.

Чини се да су се девојке добро забављале на хрватској обали, а за њихов гест капетан их је "наградио" бродском сиреном. Неки корисници питали су у коментарима је ли се с њима забављала и финска премијерка Сана Марин, али одговор нису добили.

@sabinasarkka Tässä on ollut vähä kaikennäköistä @Julia Toivola #foryoupage @Lotta Soini @Dr. Rannisto ♬ alkuperäinen ääni - Sabina Särkkä

Подсећамо, фотографија која је кружила друштвеним мрежама и изазвала бројне критике, приказује две инфлуенцерке како се љубе, прекривајући своје голе груди натписом "Финска" из службене резиденције премијерке у Хелсинкију. Због те фотографије се извинила и финска премијерка.

- Слика по мени није примерена. Извињавам се због тога. Није требало да дође до такве фотографије, али иначе се на дружењу није догодило ништа изванредно - рекла је Марин новинарима, потврдивши да је натпис из њене резиденције.

Сана Марин (36) је казала да је та фотографија настала на приватној забави са њеним пријатељима после музичког фестивала у јулу.

- Били смо у сауни, купали се и проводили време заједно - рекла је Марин о забави.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Сана Марин - премијерка Финске која се залаже за чланство у НАТО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".