На новом снимку, Сана Марин загрљена плеше са инфлуенсерком и манекенком Сабином Сарком која је представљала Финску на избору за Мис света 2012. године.

Према одећи коју носи финска премијерка, може се закључити да је снимак настао исте вечери када је Сана Марин играла са кантаутором Олавијем Уусивиртом у познатом ноћном клубу, што је изазвало велику буру.

Ни политичарка ни звезда друштвених мрежа нису се оглашавале о овом видеу.

Подсетимо, Марин (36) је на мети критика откако је у четвртак објављен снимак на којем се види како се забавља са тамошњим инфлуенсерима и уметницима у приватном стану. Провод се наставио у два бара. Појавио се затим видео плеса ње и Олавија Уусивирта. На конференцији одржаној у петак финска премијерка је рекла да се не сећа да ју је мушкарац са којим је плесала пољубио у врат. Изјавила је да је и сама погледала снимак и да њој изгледа као да јој Уусивирта нешто говори.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freeda (@freeda_en)

- Да, истина је, удата сам жена, али мислим да су то ствари које се тичу мога приватног живота и не желим да их детаљније коментаришем. Успут, мислим да се у том видеу не догађа ништа непримерено - рекла је Марин.

Певач се огласио на Инстаграму: - Много је нагађања јавности о природи односа између мене и премијерке Сане Марин. Могу само да кажем оно што је истина: ми смо пријатељи и међу нама се није догодило ништа непримерено.

После објаве првог снимка Марин је напоменула да се подвргла тесту на дроге, након што су одређени фински новинари писали како су чули коментаре о томе да су се на забавама, које је посећивала политичарка, делили наркотици. Резултати теста стигли су јуче и негативни су.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Сана Марин - премијерка Финске која се залаже за чланство у НАТО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".