Premijerka Finske, Sana Marin, u utorak se izvinila zbog slike koja je procurila sa privatne zabave koju je organizovala u svojoj službenoj rezidenciji u julu, nakon što je prošle nedelje procureo i snimak njene "žurke", što je izazvalo javnu debatu. Sana Marin je jedna od najmlađih svetskih lidera, i u ponedeljak je bila negativna na testu na drogu nakon prošlonedeljnog videa.Testirana je nakon snimka pevanja i plesa sa finskim zvezdama na drugoj zabavi.

Na sve to, ove nedelje društvenim mrežama je počela da kruži još jedna fotografija na kojoj se vide dve poznate influenserke kako se ljube, prekrivajući svoje gole grudi rečima "Finska" iz premijerkine zvanične rezidencije u Helsinkiju. "Slika po mom mišljenju nije prikladna. Izvinjavam se zbog toga. Do takve fotografije nije trebalo da dođe, ali inače se na žurki nije desilo ništa neobično", rekla je Marin novinarima, potvrdivši da je fotografija iz njene rezidencije.

Foto: Profimedia

 

Sana Marin (36) je rekla da je fotografija snimljena na privatnoj žurci sa njenim prijateljima nakon muzičkog festivala u julu. "Bili smo u sauni, kupali se i provodili vreme zajedno", rekao je Marin o zabavi.

Kako stvari stoje, Finci su podeljeni oko premijerkinog ponašanja. Liderka socijaldemokrata Marin, koja je u decembru 2019. postala najmlađi šef vlade na svetu, pristala je na testiranje na droge u petak, rekavši da se nikada nije drogirala i da nije videla da neko to radi na zabavi kojoj je prisustvovala. Marin je za Rojters u januaru rekla da su ona i njene kolege mladi ministri bili meta govora mržnje zbog svog pola i izgleda.

Pogledajte fotografiju:

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".