Na njenom TikTok profilu nalazi se video objavljen u maju ove godine, u kojem zgodna manekenka, zajedno sa svojim prijateljicama, pokazuje grudi trajektu koji prolazi kraj broda na kojem su se one nalazile.

Čini se da su se devojke dobro zabavljale na hrvatskoj obali, a za njihov gest kapetan ih je "nagradio" brodskom sirenom. Neki korisnici pitali su u komentarima je li se s njima zabavljala i finska premijerka Sana Marin, ali odgovor nisu dobili.

@sabinasarkka Tässä on ollut vähä kaikennäköistä @Julia Toivola #foryoupage @Lotta Soini @Dr. Rannisto ♬ alkuperäinen ääni - Sabina Särkkä

Podsećamo, fotografija koja je kružila društvenim mrežama i izazvala brojne kritike, prikazuje dve influencerke kako se ljube, prekrivajući svoje gole grudi natpisom "Finska" iz službene rezidencije premijerke u Helsinkiju. Zbog te fotografije se izvinila i finska premijerka.

- Slika po meni nije primerena. Izvinjavam se zbog toga. Nije trebalo da dođe do takve fotografije, ali inače se na druženju nije dogodilo ništa izvanredno - rekla je Marin novinarima, potvrdivši da je natpis iz njene rezidencije.

Sana Marin (36) je kazala da je ta fotografija nastala na privatnoj zabavi sa njenim prijateljima posle muzičkog festivala u julu.

- Bili smo u sauni, kupali se i provodili vreme zajedno - rekla je Marin o zabavi.

FOTO GALERIJA: Sana Marin - premijerka Finske koja se zalaže za članstvo u NATO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".