Адам Адактар себе назива богом обрва, а његова породица важи за наинтригантнију, пошто су сви променили име и презиме тако да им почиње на слово ''А''. Њихов живот није познат, као ни порекло. Тајни живот откриће се у ријалити програму ''Адактарови'' који је идентичан Карадашијиновима. 

Фото: Притнскрин/Јутјуб/ MONDO PORTAL

 

Док се чека прва недеља септембра и почетак Задруге 6, на Пинк телевизији с емитовањем ће крајем августа кренути нови ријалити.

Извор близак овој несвакидашњој породици која себе сматра „савременим аристократама који дишу дворски ваздух“ открива за медије детаље новог ријалитија.

- Идеја и понуда да Адактарови снимају ријалити настала је пре скоро годину дана. Пошто су веома познати у виртуелном свету, челници Пинк телевизије видели су у њима довољно ектравагантности и решили да креирају ријалити налик чувеним Кардашијановима. У ријалити је уложено преко милион евра - почиње извор.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Ово неће бити програм који ће се емитовати уживо као што је случај са Задругом. У питању су снимљене и монтиране епизоде из живота породице у којој се сви зову на слово А. Њихов лајфстајл, породичне вредности, као и начини комуникације у медијима често су изазивали опречна мишљења па нема сумње да неће заинтересовати широку публику. Ријалити је сниман од марта месеца ове године, а у њему ће се поред фамилије Адактар појављивати и њихови пријатељи, сарадници, као и велики број јавних личности. У једној епизоди с најпознатијим Чачанима који живе у Београду појављује се и поп звезда Ана Николић која се придружила авантурама краља обрва, његовој мајци, супрузи, сестрама и деци - завршава извор свој разговор за "Ало".

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша заробљена у води

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".