Наиме, Маја некадашњој најбољој другарици преотела пратнера, са којим је наставила да живи, те су путовали заједно, али њихова афера није дуго потрајала.

Александра Суботић се огласила након ових информација.

- Не желим да их коментаришем. Немам коментар, рекла је кратко за Курир бивша задругарка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Иначе, Маринковићева је истакла да је она та која је решила да стави тачку на однос са Пецом, иако његови блиски пријатељи причају да је он оставио њу.

-Имам потребу да се огласим и кажем шта је истина у вези мог и Пециног односа. Најпре морам да кажем да то није онако како сам ја мислила, желела и била сигурна да је искрен. Изашла сам из тог односа јер се ипак осети разлика у годинама и имамо другачија интересовања. Дакле, на својој кожи сам научила да није злато све што сија и из много разлога сам одлучила да га оставим и прекинем тај однос. Јасно ми је да покушава да преко својих пријатеља изокрене причу у своју корист, али му то нећу дозволити, објаснила је Маја.

Фото: Инстаграм принтскрин/majaamarinkovic

 

 

Подсетимо, Маја Маринковић почетком јула нашла се у центру скандала када је тада најбољој другарици Александри Суботић преотела мужа. Њихова фотографија са базена, на којој се љубе, брзо је обишла мреже, а Суботићка није крила колико ју је повредила издаја пријатељице и партнера.

“Мени је криво што је Петар насео на приче те ку*ве. Она се чула са фудбалером у покушају, бившим дечком Сандре Африке. Дописивала се са Владимиром Волковим. Да је наркоманка, наркоманка је, можда је халуцинирала када је била дрогирана да сам ја била са овим, оним. Много ми је жао, жао ми је што је живот упропастила једна ку*ва”, причала је Александра кроз сузе.

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша прославља 44. рођендан у Дубаију

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".