Цела прича богате породице на Дедињу Адактар поседује имућност, а све је почело 2017. године када су отворили салон за улепшавање жене, посебно обрва.

Адам Адактар себе назива богом обрва, а његова породица за наинтригантнију, пошто су сви променили име и презиме тако да им почиње на слово ''А''. Њихов живот није познат као ни порекло. Тајни живот откриће се у ријалити програму ''Адактарови'' који је идентичан Карадашијиновима. 

Адам је у једном интервјуу говорио о свом односу према запосленима у салону: 

- Имам око 50 запослених. Шта значи бити строг? Ја немам неке специјалне захтеве, али мора да се зна, док свако зна своје место, функционишемо вансеријски. На мом рођендану, моја менаџерка и ја се нисмо одвајали од микрофона. Хоћу да кажем, да има врло и присних и професионалних момената, али генерално мора да буде све како сам ја замислио. Знају се те границе, поштовање свог места је увек на дуге стазе - рекао је Адам, а затим га је водитељка упитала колико има стрпљења.

Фото: Притнскрин/Јутјуб/ MONDO PORTAL

 

- Стрпљење је једнако мојим циљем. Уколико ја имам циљ да то изгледа тако, што се мене тиче, може даноноћно да се ради на томе, само да на крају изгледа баш тако. Не бих имао проблем да сад снимамо емисију сатима, и да се све понавља, али да ја искажем оно што желим - рекао је Адам у емисији "Неткултурно".

Адам је ожењен Анђелом, која је руског порекла, а везу су започели током студирања. У браку су добили троје деце, два сина и ћерку.

Адактар је пунио насловне странице новина не због свог рада, већ због бахатог понашања и промовисања некултуре. Усред ванредног стања пре две године због пандемије корона вируса, Адам је организовао прославу свог рођендана за око 50 људи у једном ресторану, када су окупљања преко 20 људи била строго забрањена.

Такође, када је паркирао аутомобил на паркинг месту за инвалиде, критике га нису занимале.

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".