Adam Adaktar sebe naziva bogom obrva, a njegova porodica važi za naintrigantniju, pošto su svi promenili ime i prezime tako da im počinje na slovo ''A''. NJihov život nije poznat, kao ni poreklo. Tajni život otkriće se u rijaliti programu ''Adaktarovi'' koji je identičan Karadašijinovima. 

Foto: Pritnskrin/Jutjub/ MONDO PORTAL

 

Dok se čeka prva nedelja septembra i početak Zadruge 6, na Pink televiziji s emitovanjem će krajem avgusta krenuti novi rijaliti.

Izvor blizak ovoj nesvakidašnjoj porodici koja sebe smatra „savremenim aristokratama koji dišu dvorski vazduh“ otkriva za medije detalje novog rijalitija.

- Ideja i ponuda da Adaktarovi snimaju rijaliti nastala je pre skoro godinu dana. Pošto su veoma poznati u virtuelnom svetu, čelnici Pink televizije videli su u njima dovoljno ektravagantnosti i rešili da kreiraju rijaliti nalik čuvenim Kardašijanovima. U rijaliti je uloženo preko milion evra - počinje izvor.

Foto: N. Skenderija

 

 

- Ovo neće biti program koji će se emitovati uživo kao što je slučaj sa Zadrugom. U pitanju su snimljene i montirane epizode iz života porodice u kojoj se svi zovu na slovo A. NJihov lajfstajl, porodične vrednosti, kao i načini komunikacije u medijima često su izazivali oprečna mišljenja pa nema sumnje da neće zainteresovati široku publiku. Rijaliti je sniman od marta meseca ove godine, a u njemu će se pored familije Adaktar pojavljivati i njihovi prijatelji, saradnici, kao i veliki broj javnih ličnosti. U jednoj epizodi s najpoznatijim Čačanima koji žive u Beogradu pojavljuje se i pop zvezda Ana Nikolić koja se pridružila avanturama kralja obrva, njegovoj majci, supruzi, sestrama i deci - završava izvor svoj razgovor za "Alo".

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša zarobljena u vodi

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".