Глумица Анђелка Прпић, која је протеклих дана била гост 46. Филмског фестивала сценирања у Врњачкој Бањи испред филма "Ала је леп овај свет" у ком глуми, осврнула се на ово остварење, али и на свог сина Јакше који се недавно опробао као глумац у филмовима "Тома" и "Баук".

Фото: В. Данилов

 

 

- Ја сам се ушуњала из прикрајка на пројекцију да чујем како публика прихвата филм и како реагује и искрена да будем пријало ми је. То је тај моменат мира и задовољења у смислу да смо направили нешто што комуницира с публиком. Видела сам да се људи и смеју, да схватају и да реагују на добрим местима, на местима која смо ми желели да нагласимо. И заправо највећи утисак ми је да је упркос киши, једној атмосфери не баш најудобнијој за гледање филма на отвореном, да је публика остала и гледала, тако да могу да подвучем у овом моменту да сам задовољна и срећна - изјавила је Анђелка на почетку за Информер и открила своје утиске о реакцији публике на филм у којем глуми.

Она је, затим, открила и шта јој се допало током снимања:

Фото: Инстаграм принтскрин/andjelkap

 

 

- Процес снимања филма је и даље мој омиљени део посла, уживам у тим ловорикама да се пресвлачимо, сређујемо и томе слично. Припреме и само снимање, чине живот лепим- каже глумица која је прокоментарисала то што се и њен син опробао у глумачком позиву:

- Мој син је и даље дете које треба да се игра и да сутра ради оно сто воли, а ја му нећу стајати на путу ако то буде овај позив.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелица Сретеновић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".