Glumica Anđelka Prpić, koja je proteklih dana bila gost 46. Filmskog festivala sceniranja u Vrnjačkoj Banji ispred filma "Ala je lep ovaj svet" u kom glumi, osvrnula se na ovo ostvarenje, ali i na svog sina Jakše koji se nedavno oprobao kao glumac u filmovima "Toma" i "Bauk".

Foto: V. Danilov

 

 

- Ja sam se ušunjala iz prikrajka na projekciju da čujem kako publika prihvata film i kako reaguje i iskrena da budem prijalo mi je. To je taj momenat mira i zadovoljenja u smislu da smo napravili nešto što komunicira s publikom. Videla sam da se ljudi i smeju, da shvataju i da reaguju na dobrim mestima, na mestima koja smo mi želeli da naglasimo. I zapravo najveći utisak mi je da je uprkos kiši, jednoj atmosferi ne baš najudobnijoj za gledanje filma na otvorenom, da je publika ostala i gledala, tako da mogu da podvučem u ovom momentu da sam zadovoljna i srećna - izjavila je Anđelka na početku za Informer i otkrila svoje utiske o reakciji publike na film u kojem glumi.

Ona je, zatim, otkrila i šta joj se dopalo tokom snimanja:

Foto: Instagram printskrin/andjelkap

 

 

- Proces snimanja filma je i dalje moj omiljeni deo posla, uživam u tim lovorikama da se presvlačimo, sređujemo i tome slično. Pripreme i samo snimanje, čine život lepim- kaže glumica koja je prokomentarisala to što se i njen sin oprobao u glumačkom pozivu:

- Moj sin je i dalje dete koje treba da se igra i da sutra radi ono sto voli, a ja mu neću stajati na putu ako to bude ovaj poziv.

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Jelica Sretenović

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".