Певачица Белинда Карлајл (63) стекла је славу као чланица женског поп бенда The Go-Go's, за који се сматра да је један од најуспешнијих женских бендова свих времена и прва група чије су чланице писале своје песме и свирале своје инструменте.


После распада групе 1985. Белинда је започела успешну соло каријеру хитовима  Mad About You, Heaven Is a Place on Earth, I Get Weak, Circle in the Sand, Leave a Light On, Summer Rain...

Њен приватни живот обележили су пороци и проблематично понашање, о чему је својевремено говорила за Гардијан: "После три деценије зависности од кокаина добро је да нисам мртва. Требало би да изгледам као фантом из опере, само са две рупе на лицу. Ја волим да контрирам по природи и верујем да је моја зависност била последица тога. Увек сам хтела да будем лоша девојчица. Волела сам оне опскурне филмове о наркоманима, због којих сам још више желела да се дрогирам. Једноставно сам рођена таква", рекла је.

Са 47 година је престала да се дрогира, пије и пуши и окренула се медитацији и будизму.

Упркос разним кризама, успела је да остане у браку са политичарем и филмским продуцентом Морганом Мејсоном већ 35 година, са којим има сина Џејмса.

Данас, Белинда је посвећена соло каријери. Она и даље наступа широм света и многи је хвале зато што није одустала од музике.

ФОТО ГАЛЕРИЈА:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".