Ричард Гир (72) је велики холивудски заводник који иза себе има два пропала брака и безброј веза с највећим светским лепотицама. Али, он се одавно „смирио“, за шта је заслужна прелепа Шпанкиња Алехандра Силва Фридланд.

Гир се венчао са Алехандром 2018. године и од тада су добили двоје деце. Међу њима је доста велика разлика у годинама – глумац је чак 33 године старији од своје супруге.

Фото: Профимедиа

 

Такође је несвакидашња прича о њиховом упознавању. Наиме, пар се заправо први пут срео када је Алехандра била девојчица, јер је Гир био пријатељ њене породице. Силва је ћерка Игнасија Силве, бизнисмена и бившег потпредседника фудбалског клуба Реал Мадрид.

Поново су се повезали 2014. у хотелу којим је Алехандра управљала – „Treville“ у Позитану, у Италији. Заједнички пријатељ их је спојио и обоје су одмах осетили „веома јаку везу“.

Фото: Профимедиа

 

Алехандра је рекла да јој је глумац слао цвеће док није пристала да изађе са њим на састанак, као и да јој он „редовно пише песме”.

Након што се заљубила у Ричарда, Алехандра је прешла у будизам и преселила се у Њујорк. Говорећи о промени вере, рекла је: „Бићу му вечно захвална. Нема сумње, захваљујући будизму мој живот се променио.“

Обоје су пролазили кроз развод када су се први пут упознали. Алехандра има сина из претходног брака, као и Ричард.

„Љубавне приче са компликованим почетком, у којима морате заједно да превазиђете тешкоће, могу да вас зближе… Ја сам сигурно имала сумње у неком тренутку. У почетку је био убеђенији од мене. Али од самог почетка смо осећали да нам је суђено да будемо заједно“, испричала је.

Фото: Профимедиа

 

„Ја сам најсрећнији човек у универзуму. Како да не будем? Ожењен сам прелепом женом која је паметна, осећајна, посвећена помагању људима, забавна, стрпљива, која уме да опрости, која је одлична куварица – и која прави најбоље салате у свету. Алехандра медитира, она је вегетаријанка, сјајна мајка, има додир анђела… а такође је и Шпанкиња: земља краљева и краљица, Сервантеса и Буњуела… Не може бити боље од тога“, поделио је Гир.

Алехандра је говорила и о разлици у годинама међу њима.

Фото: Профимедиа

 

„У овом животу је морало бити тако. Обећао ми је бар 20 добрих година! Морам да признам да има много више енергије од мене, много је активнији. Тешко ми је да га пратим“, изјавила је она.

(Hello)

БОНУС ВИДЕО:
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".