Америчка певачица и глумица Селена Гомез најавила је пре неколико дана "повратак правих стомака" и поносно показала своју фигуру, а сада видимо да није једина која је решила да поносно покаже како стварна жена изгледа!

Глумица Скарлет Јохансон (37) пре неколико дана је са супругом Колином Џостом уживала на плажи Хемптонса, а папарацима није промакао тренутак када је холивудска звезда скинула у бикини.

Фото: Профимедиа

 

Звезда неких од највећих блокбастера протеклих година одабрала је за ову прилику црвени купаћи костим састављен од класичног топа и дубоког доњег дела, а све је комбиновала с једноставним белим качкетом и црним наочарима за сунце.

Скарлет, која је пре годину дана донела на свет своје друго дете, сина Козма Џоста, показала је тако своју витку фигуру, а многи су приметили да глумица изгледа врло беспрекорно, као и да очигледно не пати од тога да има тело као с насловних страна.


Наиме, глумица је том приликом показала да кад седне има опуштенији стомачић и кожу са стране, као и скоро свака друга особа на планети, а уз то њена фигура делује сасвим реално.

Фото: Профимедиа

 

За разлику од многих познатих лепотица које нас поздрављају са Инстаграма својим савршеним телима каква делују недостижно, Скарлет изгледа као још једна згодна жена коју је могуће срести на улици.

Фото: Профимедиа

 

"Скарлет изгледа тако здраво и прелепо", "Како је освежавајуће кад неко изгледа нормално, без језиво уског струка и задњице на коју може да се спусти чаша", "Ово је здраво женско тело", "Ма, је ли то нека позната личност обукла бикини који јој није два броја мањи него размишља нормално?", "Ово је једна сексепилна жена која ће старити достојанствено"... неки су од коментара на њен рачун.

Скарлет је, иначе, мама двоје деце, будући да с бившим супругом Романом Дуријаком има ћерку Роуз.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".