Јелена Гавриловић већ дуже време ужива у љубави са човеком ког не жели да експонира у медијима, а као и многе друге познате личности, и лепа глумица је купила некретнину у луксузном делу Београда.

Јелена Гавриловић је једна од најлепших српских глумица која увек плени својом појавом, а о њеном изабранику се често писало с обзиром на то да глумица поштује његову приватност и то што он није јавна личност.

У протеклом времену Београд на води је постао јако популаран међу српским јавним личностима, па је и лепа Јелена решила да тамо започне нови живот са својим дечком.

Јелена с времена на време објави фотографије на Инстаграму на којима се виде делови ентеријера њеног дома и све што можемо рећи да се ради о луксузу са пуно укуса.

Глумица је објавила како вежба на тераси, а поглед који се пружа на реку и зграде је фасцинантан, па је право уживање релаксирати се и тренирати на таквом месту.

У унутрашњости стана доминирају светлији и златни тонови, а плава фотеља разбија целу монотонију, као и занимљиве слике које глумица очигледно воли.

Трпезаријом доминирају земљани и сиви тонови, што је последњих година прави хит и у свету, а савршено се уклапа у цео ентеријер Јелениног стана, док је спаваћа соба у светлим тоновима, прозрачна и сва у прозорима.

Без сумње је да Јелена Гавриловић има прави амбијент за опуштање и уживање на ком могу да јој позавиде бројне звезде.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".