Ђорђа Давида једино је до сада успела да смири његова партнерка Ана, коју рокер обожава иако ју је окаркатерисао као "намазану кучку".

- Ана је један много покварен човек, једна намазана кучка, која је све тако перфидно урадила да ја могу само да јој скинем капу. Волим да будем свој и слободан, а она је то у старту скапирала и апсолутно као паметна жена ни на чему није инсистирала. Своју причу је водила фантастично, као да је психолог - открио је Ђорђе у емисији “Из профила“ пре седам година.

Фото: Д. Мишић

 

 

Њих двоје су се упознали у теретани у којој је она радила.

- Када сам је спазио ја сам се одмах закуцао, што ми се јако ретко дешавало у животу. Морао сам да будем врло упоран јер ми није веровала. Мислила је да сам ту дошао да уберем још један лист са гране, а ево већ 9 година смо заједно. Ми смо невенчани, ја не могу да се приклоним неким стварима, морам да имам свој простор, и она је то скапирала - испричао је Давид.

Осим љубави, њих веже и ћерка Сташа. Ђорђе је поделио и анегдоту везану за тренутак када је сазнао да ће постати отац.

- Наменски смо желели дете, и бољу мајку за своје дете нисам могао да изаберем. Занимљива је ствар како ми је саопштила да је у другом стању. Враћао сам се са свирке у неку зору око пола пет, и она ме је позвала на телефон и саопштила ми. Није могла да чека уживо да ми каже, јер није могла да заспи. Дао сам колеги из бенда да вози, јер ја нисам био у стању. На крају смо стали на пумпу и пили смо, иако ја не пијем, па смо чекали да прође осам ујутру да нас не би зауставила полиција - присетио се рокер кроз осмех, преноси "Гранд онлине".

 

Фото: Инстаграм принтскрин/ђорђе_давид

 

 

Као што он захтева слободу, поштује и одлуке своје жене.

- Поново кажем да бољу особу нисам могао да изаберем. Али ако ми она једног дана каже "Е чико, нашла сам неког млађег", шта да радим. Ми ћемо увек цивилизовано моћи да причамо и функционишемо, нарочито јер имамо нови центар света, а то је наша ћерка Сташа - додао је он.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".