Милица Павловић је напустила очеву кућу у Швајцарској са само три месеца, јер је он добио старатељство после развода, али није имао могућности да се брине о беби. Зато је тако мала стигла у Србију, где су је подизали баба и деда, у селу Буниброд крај Лесковца. Они су и заслужни за њену музичку каријеру, јер су је охрабрили да пева у хору и касније се такмичи у Звездама Гранда.

Данас о оцу не говори често, али и тада обично само напомене како и у њему има подршку. Сада је рекла и нешто мало више, пре свега у контексту његовог понашања у родном крају. Отац, наиме, избегава да каже да му је Милица Павловић ћерка, а она сматра да би му због тога неке ствари биле лакше.

"Зашто би неко мени због тога чинио ствари?", зна да ми каже. Ми се стално због тога свађамо! Ја му кажем: "Знам, али би олакшао себи", мене људи у мом граду поштују и воле.

"Само да си рекао, можда то не би било тако, можда не би чекао три месеца, него месец дана", то је просто нека лепа ствар, ко ти је ћерка... - објашњава певачица.

Према њеним речима, отац јесте поносан на њу, али не воли што је певачица.

"Желео би да имам неки најнормалнији посао, од 8 ујутру до 3 поподне да радим, рецимо", признаје она. Са друге стране, Милица форсира управо провокативне моменте у свом послу - почевши од необичних костима и упадљиве гардеробе, па до контроверзних спотова. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".