Певачица где год да се појави плени невероватном елеганцијом, али сигурно нисте знали да њен веренички прстен кошта као једна луксузна кућа. У поређењу са њим бурма новопечене госпође Афлек је јефтина.

Фото: Профимедиа

 

 - Бурма Џенифер Афлек припада класичном и безвременском стилу! Изгледа као широка платинаста трака са куполом. Прстен је прелеп симбол њене љубави и посвећености Бену јер је платина драгоцена, ретка и траје цео живот. Процењујем да овај прстен кошта око 1.000 долара -  прокоментарисала је председница "Platinum Guild International USA" Џени Лукер откривши сјајну симболику накита, преноси  hellomagazine.com.

Фото: Твитер принтскрин/@BenniferStan2

 

 - Пошто су природни зелени дијаманти веома ретки, проценила бих да овај прстен кошта најмање пет милиона долара -  рекла је Џени о вереничком прстену.

Џенифер Лопез недавно је рекла да је Бен Афлек, иначе њен четврти муж, човек са којим ће сигурно провести остатак живота. Међутим, њен први супруг не мисли тако.

Први супруг Џенифер Лопез, Ојани Ноа тврди да латино дива "воли да буде заљубљена", али губи интерес након што се страст у браку смири. Сматра да њен брак с Беном Афлеком неће потрајати, пише Daily Mail.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Незаборавна филмска дива Мерилин Монро

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".