- Мајчинство ме је променило набоље, и то хијаду пута. Ћерка је оплеменила наше животе. Она је оно што нам је фалило да будемо комплетни - рекла је Марија једном приликом.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/marijalazic

 

- Пријатељи ми већ говоре: "Ето, супер си се снашла као мајка, ниси се много угојила, хајде друго дете". Сачекајте! Морам мало да се одморим и да се вратим у форму - додала је тада.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zenska Tv

 

- Многи су нам причали: "Живот стаје када дође дете". Не, живот тек тада почиње. Ако си ти миран и сталожен и беба је таква, спава као топ, добро једе, лепо напредује - објашњавала је Лазићева, која је брзо након порођаја вратила девојачку фигуру, јер се у време трудноће угојила само осам килограма.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/marijalazic

 

Водитељка се три пута се удавала за истог мушкарца Вука Живковића - први пут на интимној церемонији, којој су присуствовали само кумови, други пут уз шири круг пријатеља, а трећи - у цркви.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/marijalazic

 

Марија се верила у Паризу, где је запрошена са 33 дијаманта, па је направила егзотично венчање на Малдивима које се десило само уз присуство кумова, а потом обавила општинско и црквено венчање у Београду.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/marijalazic

 

 

БОНУС ВИДЕО:
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".