- Majčinstvo me je promenilo nabolje, i to hijadu puta. Ćerka je oplemenila naše živote. Ona je ono što nam je falilo da budemo kompletni - rekla je Marija jednom prilikom.

Foto: Printskrin/Instagram/marijalazic

 

- Prijatelji mi već govore: "Eto, super si se snašla kao majka, nisi se mnogo ugojila, hajde drugo dete". Sačekajte! Moram malo da se odmorim i da se vratim u formu - dodala je tada.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zenska Tv

 

- Mnogi su nam pričali: "Život staje kada dođe dete". Ne, život tek tada počinje. Ako si ti miran i staložen i beba je takva, spava kao top, dobro jede, lepo napreduje - objašnjavala je Lazićeva, koja je brzo nakon porođaja vratila devojačku figuru, jer se u vreme trudnoće ugojila samo osam kilograma.

Foto: Printskrin/Instagram/marijalazic

 

Voditeljka se tri puta se udavala za istog muškarca Vuka Živkovića - prvi put na intimnoj ceremoniji, kojoj su prisustvovali samo kumovi, drugi put uz širi krug prijatelja, a treći - u crkvi.

Foto: Printskrin/Instagram/marijalazic

 

Marija se verila u Parizu, gde je zaprošena sa 33 dijamanta, pa je napravila egzotično venčanje na Maldivima koje se desilo samo uz prisustvo kumova, a potom obavila opštinsko i crkveno venčanje u Beogradu.

Foto: Printskrin/Instagram/marijalazic

 

 

BONUS VIDEO:
 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".