Сви се одлично сећамо преслатке девојчице са кикицама, из филма “Мртав ‘ладан”.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Њени симпатични коментари и изванредна глума освојили су срца публике, а њен легендарни одговор на питање “Како се зовеш?” и данас се цитира.

Она је тада рекла “Нећу да ти кажем, ћелави” и том реченицом ушла у легенду. Ипак, мало тога се зна о глумици која је, пре 17 година, одиграла ову улогу.

У питању је Тара Манић која данас има 22 године и више се не бави глумом. Ипак, Тара је завршила позоришну режију на Факултету драмских уметности, а једном приликом је открила и да ли жали због тога што није наставила да се бави глумом.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Радио телевизија Бор

 

 

- Нисам се премишљала између глуме и режије. Од шесте до 18. године сам ишла у групу код Мике Алексића, а још у гимназији (ИИИ београдска) сам пресекла да ће то бити режија. Положила сам пријемни из прве. Паралелно сам те године полагала и пријемни на медицини, али сам остала на режији. У мојој породици су сви правници, економисти, новинари, па моји избори нису били одређени генетиком - открила је Тара једном приликом.

Фото: Јутјуб принтскрин/МедиаБиро

 

 

 

 

Рођена је у Београду, говори четири језика (српски, енглески, португалски, француски), дипломирала је пре пет године као студент генерације, а за своје представе добила је признања у Пољској, Русији, Литванији, Србији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".