Svi se odlično sećamo preslatke devojčice sa kikicama, iz filma “Mrtav ‘ladan”.

Foto: reprint TV Novosti

 

 

NJeni simpatični komentari i izvanredna gluma osvojili su srca publike, a njen legendarni odgovor na pitanje “Kako se zoveš?” i danas se citira.

Ona je tada rekla “Neću da ti kažem, ćelavi” i tom rečenicom ušla u legendu. Ipak, malo toga se zna o glumici koja je, pre 17 godina, odigrala ovu ulogu.

U pitanju je Tara Manić koja danas ima 22 godine i više se ne bavi glumom. Ipak, Tara je završila pozorišnu režiju na Fakultetu dramskih umetnosti, a jednom prilikom je otkrila i da li žali zbog toga što nije nastavila da se bavi glumom.

Foto: Printskrin/Jutjub/Radio televizija Bor

 

 

- Nisam se premišljala između glume i režije. Od šeste do 18. godine sam išla u grupu kod Mike Aleksića, a još u gimnaziji (III beogradska) sam presekla da će to biti režija. Položila sam prijemni iz prve. Paralelno sam te godine polagala i prijemni na medicini, ali sam ostala na režiji. U mojoj porodici su svi pravnici, ekonomisti, novinari, pa moji izbori nisu bili određeni genetikom - otkrila je Tara jednom prilikom.

Foto: Jutjub printskrin/MediaBiro

 

 

 

 

Rođena je u Beogradu, govori četiri jezika (srpski, engleski, portugalski, francuski), diplomirala je pre pet godine kao student generacije, a za svoje predstave dobila je priznanja u Poljskoj, Rusiji, Litvaniji, Srbiji.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".