Глумица Наталија Чуљковић Влаховић једном малом улогом освојила је срца нације и то у серији “Срећни људи” где је тумачила лик најбоље другарице Ђине коју је играла Дубравка Мијатовић, али судбина се поиграла са њом и након те улоге више се није појављивала на малим екранима.

Фото: Јутјуб принтскрин/borko

 

 

У свет кинематографије упловила је са свега шест година када се појавила у серији “Грлом у јагоде”, а у потом је уписала Академију драмских уметности, завршила и добила улогу у серији “Срећни људи”, где је тумачила лик Соње Вуловић. Играла је у “Госпођи министарки”, у филму “И то ће проћи” и другим.

И док су јој многи предвиђали велики успех у каријери и да ће имати озбиљну славу, трагедија која ју је задесила стопирала је све.

 

 

Наиме, глумица је била удата за бизнисмена Милоша Чуљковића који је 1998. године имао страшну саобраћајну несрећу у Црној Гори, а када су лекарске екипе дошле на лице места, могли су само да констатују смрт.

У то време, Наталија и Милош имали су ћерку која је имала свега неколико година, све то ју је страшно погодило и тада је одлучила да прекине да се бави глумом, због чега следећих 15 година нисмо имали прилике да је видимо ни у једном пројекту филмске или позоришне сцене.

 

 

Глумица Наталија Чуљковић Влаховић једном малом улогом освојила је срца нације и то у серији “Срећни људи”, а онда се судбина поиграла са њом и након те улоге више се није појављивала на малим екранима.

Први пут након трагедије појавиљује се тек 2013. године када глуми у серијском остварењу “Ургентни центар”, потпом “Војна Академија 2” и “Самац у браку”. Појављује се и у серији “Санта Мариа Делла Салуте” у којој Наталија игра госпођу Виловски.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Бољи живот"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".