Драган Бјелогрлић обожава своју супругу Мају, са којом има двоје деце, Алексеја, који је и сам ушао у глумачке воде и Миу, која је политиколог и продуцент.

Фото: АТА имагес

 

 

Веза Драгана Бјелогрлића и Маје је невероватна, а права магија је учинила да они постану љубавни пар. Наиме, Бјелогрлић је пре више од две деценије добио понуду да сними једну рекламу, а то је искористио као повод да освоји Мају, коју је тада већ познавао неко време, преноси Курир.

- Кад сам, неколико месеци након што смо се упознали, добио понуду да снимим рекламни спот за кухињски намештај, у којем ми је требала и партнерка, сетио сам се Маје. Нисам био сигуран је ли уопште у Београду, али имао сам срећу да је баш тад дошла на јесењи испитни рок па сам је ангажовао да глуми са мном у реклами. Прво смо само глумили љубавни пар, а убрзо смо то стварно постали, открио је Бјелогрлић за Сторy.

Фото: Архив Новости

 

 

Маја је била успешна у свету моде, радила је у Бечу и Паризу, а онда и дипломирала енглески језик и књижевност.

Бјелогрлић често истиче да му је она помогла да створи „срећну и дивну породицу, упркос бројним изазовима које често намеће живот једног уметника“. Кружи и прича да ју је, убрзо након упознавања, одвео у своју породичну кућу у Баранди и да је већ тада знао да ће живот провести с њом.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из породичног дома - Лидија Вукићевић, 1989. године

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".