Миљана Кулић се и даље опоравља од компликација које су уследиле након операције смањена желуца, због чега јој је живот био угрожен.  Међутим, чим је дошла себи почела је да преговара о уласку у следећу сезону ријалитија "Задруга" и уговорила посебне услове због новонастале ситуације.

Фото: Принтскрин Инстаграм/marijakulic_mtaz

 

- Миљана је ријалити-играч и то је њен посао. Наравно да ће ући у Пинков пројекат, јер ем жели, ем живи тај начин живота. Без ње не може ни да се замисли овај програм. Е сад, с обзиром на то да је ситуација специфична, она ће имати и посебне услове. Дакле, здравствена нега ће бити на максималном нивоу. Она ће имати надзор лекара, који ће водити рачуна о терапији коју прима. Такође режим исхране и сна мора да јој буде усклађен, па ће због мира бити изолована од осталих учесника - рекао је извор и додао:

Фото: Јутјуб принтскрин/ Република

 

- Што се хонорара тиче, он ће бити непромењен као и прошле године. Инкасираће она лепу своту, а плус ће имати третман као ниједан други укућанин. Миљана мора само да смањи цигарете, а све остало ће се некако решити помоћу добре организације. Сва срећа што је њено здравствено стање стабилно и што више није животно угрожена. Сад чекамо почетак ријалитија и да видимо како ће се снаћи са свим потешкоћама због операције желуца - завршава наш извор.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".