Glumica Natalija Čuljković Vlahović jednom malom ulogom osvojila je srca nacije i to u seriji “Srećni ljudi” gde je tumačila lik najbolje drugarice Đine koju je igrala Dubravka Mijatović, ali sudbina se poigrala sa njom i nakon te uloge više se nije pojavljivala na malim ekranima.

Foto: Jutjub printskrin/borko

 

 

U svet kinematografije uplovila je sa svega šest godina kada se pojavila u seriji “Grlom u jagode”, a u potom je upisala Akademiju dramskih umetnosti, završila i dobila ulogu u seriji “Srećni ljudi”, gde je tumačila lik Sonje Vulović. Igrala je u “Gospođi ministarki”, u filmu “I to će proći” i drugim.

I dok su joj mnogi predviđali veliki uspeh u karijeri i da će imati ozbiljnu slavu, tragedija koja ju je zadesila stopirala je sve.

 

 

Naime, glumica je bila udata za biznismena Miloša Čuljkovića koji je 1998. godine imao strašnu saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori, a kada su lekarske ekipe došle na lice mesta, mogli su samo da konstatuju smrt.

U to vreme, Natalija i Miloš imali su ćerku koja je imala svega nekoliko godina, sve to ju je strašno pogodilo i tada je odlučila da prekine da se bavi glumom, zbog čega sledećih 15 godina nismo imali prilike da je vidimo ni u jednom projektu filmske ili pozorišne scene.

 

 

Glumica Natalija Čuljković Vlahović jednom malom ulogom osvojila je srca nacije i to u seriji “Srećni ljudi”, a onda se sudbina poigrala sa njom i nakon te uloge više se nije pojavljivala na malim ekranima.

Prvi put nakon tragedije pojaviljuje se tek 2013. godine kada glumi u serijskom ostvarenju “Urgentni centar”, potpom “Vojna Akademija 2” i “Samac u braku”. Pojavljuje se i u seriji “Santa Maria Della Salute” u kojoj Natalija igra gospođu Vilovski.

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "Bolji život"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".