Naš poznati glumac Dragan Bjelogrlić proslavio se odličnom glumom i velikim brojem maestralnih uloga na domaćem filmu i u brojnim serijama.

Foto: ATA images

 

 

On je godinama gradio glumačku karijeru, a u proteklih nekoliko godina se ostvario i u ulozi režisera i producenta.

Iako je često u javnosti i o njemu se mnogo toga zna postoje neke manje poznate činjenice, a jedna od njih jeste i ta da je u srodstvu sa nama veoma dobro poznatim damama sa glumačke i pevačke scene.

Naime, on je u srodstvu sa pevačicom Zoranom Pavić.

Jednom prilikom se Zorana osvrnula na ovu rodbinsku povezanost sa Bjelom.

Foto: V. Danilov

 

 

- Ja sam prevashodno pop pevačica i ako nešto imamo u ovoj zemlji to su glumci. Iskrena da budem, neke stvari koje sam radila uz emotivnu podršku svog brata trudila sam se da ih uradim donekle sama. Pričam o monodrami Kad žena voli, koju je on izdao, a koju sam ja uradila u nekom drugom aranžmanu. Van pameti je da on mene kao sestru zove da glumim pored ovakvih glumaca – rekla je Zorana pre nekoliko godina.

Osim nje, lepa glumica Marina Vodeničar je Bjelina sestra. NJu smo imali prilike da gledam ou seriji "Senke nad Balkanom", gde je glumila upravo ono što mu i jeste u pravom životu - sestru.

Foto: Tanjug/Vir/tj 0711 2012 film vir

 

 

Iako su bliski rođaci njih dvoje gotovo nikada to ne spominju u javnosti i nezavisno jedno od drugog grade svoje karijere.

Osim u "Senkama nad Balkanom" Marinu smo imali prilike i da vidimo u seriji "Žene sa Dedinja", "Urgentni centar", "Sinđelići", ali njena najveća pasija je pozorište, pa je tamo najčešće možemo sresti.

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "Bolji život"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".