Када су у питању наше звезде, минималне захтеве, очекивано, има Драгана Мирковић, која у свом бекстејџу мора да има само воду, баш као и њене колеге из "Лексингтон бенда".

Фото: АТА имагес

 

Једна од најскромнијих је и Светлана Цеца Ражнатовић.

- Имам рајдер-листу, наравно, то је потпуно природна ствар када се бавите оваквим послом. Али што се тиче моје личне рајдер-листе, да сад ја нешто посебно захтевам, искључиво нехлађену воду и ништа више - изјавила својевремено фолк дива.

Фото: Игор Маринковић

 

Како би после наступа повратила снагу, поред освежења, Лепа Брена од организатора тражи и воће.

- Једноставно, волим да се наједем свежих воћки. Нема оно које посебно преферирам, воће је пуно витамина и минерала, тако да ми ни у ком случају не може нашкодити - открила је Брена једном приликом.

Фото: АТА имагес

 

За разлику од њих Јелена Карлеуша је захтевнија. Она је 2012. године привукла велику пажњу својим списком захтева за наступ на фестивалу у Врњачкој Бањи.

Од организатора ЈК је тражила непрскане јабуке, светски познату флаширану воду, грицкалице без глутена, али и папагаја. Јелена је и за своју гардеробу имала посебне услове, па је тако захтевала да соба у којој се пресвлачи нема прозоре и да испред њених врата има обезбеђен паркинг. Али оно што Карлеуша увек очекује то је обезбеђење.

Фото: АТА имагес

 

Сека Алексић има рајдер листу за велике концерте попут Арене. - Оно што желим је негазирана вода на собној температури, што је потпуно нормално због грла и гласница. Оно више од те воде, за коју тражим да је негазирана и да није хладна, а подвучено је црвеном оловком, јесте да се у бекстејџу не пуши. Значи цигарете - но! - рекла је Сека у једној емисији.

Скроман у својим захтевима је и Аца Лукас када иде на гостовања. Он само тражи добар смештај, баш као и Тања Савић, која, када гостује у Бечу, најчешће тражи да буде смештена у хотелу "Хилтон".

Фото: В. Данилов

 

Џенан Лончаревић је тражио да га по силаску с бине на концерту на Ташмајдану чекају вода, чоколадне бананице и кнедле са шљивама и кремом, пише "Курир".

Зорица Брунцлик и Мирослав Илић траже да пробају традиционална јела краја у којем гостују, а приликом једног концерта у Македонији њихов захтев су биле паприке.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена - концерти

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".