- Ја никад не калкулишем и себе не штедим. Певала сам четири и по сата и ништа ми није фалило. Оставила сам и душу и срце на сцени и волим ту енегрију коју остављам на сцени. Ја кад видим та насмејана лица не постоји за мене већа награда - рекла је Цеца и додала:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Ја се јако емотивно и физички унесем док изводим своје песме и заборавим да ли певам строфу или рефрен. Унесем се и одлутам негде, па се окренем и питам где сам стала. Анастасија је била у неком сепареу и рекла сам: ''Вечерас нећете чути песму ''Трепни'', јер ја не знам текст...'' Анастасија ме је недавно питала да ли може неке моје песме да уврсти у свој репертоар, а ја сам јој рекла да цела естрада живи од мојих песама, па што не би и она. Рекла сам јој да пева шта год да јој је воља - каже Ражнатовићка у емисији "Премијера", а онда проговорила о својим почецима.

Фото: В. Данилов, Ата имагес

 

- Ако погледамо на неке моје почетке ''Цветак зановетак'' ме је бацио у небеса из неке анонимности, после тога ''Лепотан'', а онда ''Пустите ме да га видим''. После тога креће лудило с Марином Туцаковић и песмом ''Кукавица'', а остало се зна како се ређало. У небеске висине ме је бацила ''Кукавица'', то дефинитивно - рекла је Цеца, а онда проговорила о унуку Жељку.

Фото: АТА имагес

 

- Јој, много сам мали... Не што је мој, него дете је преслатко и препаметно. Он има само две године, он прича и пева, све упија као сунђер. Још је мали да дође на наступ. Јако је музикалан, иако је мали, озбиљно гађа интонацију, мислим да је повукао ген на мене да има таленат за музику - рекла је Цеца, а онда открила да има велику жељу да испрати цео Анастасијин наступ.

- Волела бих да је испратим негде, да дођем и да видим цео њен наступ, пошто до сада нисам имала прилике - поручила је музичка звезда.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".