Након што је из Европе отишао да игра за НБА америчку лигу Богдан Богдановић сусрео се са бројним препрекама, најпре културолошким шоком, а све је много лакше превазишао и прилагодио се захваљујући својој породици у којој је нашао уточиште и подршку.

Наиме, сестра Богдана Богдановића запутила се са кошаркашем преко океана и учинила неке врло значајне кораке на којима јој је он неизмерно захвалан. 

- Увек смо били заједно током школовања. Била ми је дуго обезбеђење од свега, бранила ме је од свих, много је јака, имам у њој невиђеног пријатеља. Студирала је на Сакраменто стејту, са мном је у Америци. Она се одрекла свог дела живота да се посвети мени. Прву годину након пресељења тражили смо шта ће да ради, али без предзнанја и дипломе неког њиховог колеџа није могла да дође до конкретног посла или искуства. Тада смо решили да лагано заврши студије. Жртвовала је годину дана свог живота, посветила се мени, помогла ми око организације и живота горе, да се прилагодим. Невероватан је то културолошки шок, промена средине разлог је зашто многи тамо постану асоцијални. Самотњачки живот је то горе. Бојана је одиграла важну улогу спојила ме са неким људима, присетио се детаља из прошлости Богдан поносан на сестру и родитеље, коју су их васпитали да увек буду ту једно за друго и безусловно се воле.

Фото: Принтскрин Инстаграм/bogdanbogdanovic

 

 

Сестра Богдана Богдановића и даље је велика подршка спортисти. Увек је упркос сопственим обавезама прва на трибинама, здушно навија и ослонац је кошаркашу који преко гране ниже невероватне успехе.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

Плате НБА кошаркаша: да ли је Јокић стварно МВП?

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".