Хороскоп открива да планета обиља и среће - Јупитер 28. јула започиње ретроградну фазу, односно почиње да се креће уназад. Овај аспект може негативно да се одрази, јер ретроградни Јупитер повезан је са застојем у расту, одлагање планова и сумњиво срећних околности.

Астролози истичу да је Јупитер планета експанзије, подстиче најбоље особине личности, повећава осећај за великодушност, доноси смех и радост. Он делује на раст, унапређења и победе. Ова планета је дефинитновно највише повезана са срећом, али шта ће се променити када започне ретроградни ход?

Фото: Профимедиа

 

 

Током ретроградног Јупитера 2022, позвани смо да зауставимо раст пословања или паузирамо наше студије, како бисмо сагледали стање и проценили где се налазимо. То се догађа из јендог разлога – морамо схватити које ћемо наредне потезе и кораке направити.

Ова енергија нам неће бити страна и непотната јер Јупитер креће ретроградно отприлике на сваких 9 месеци. Многе ствари вас неће изненадити, већ ћете схватити да овај период стагнирања може бити важан и поучан за вас.

У 2022. години Јупитер ће бити у знаку Риба, па астролози истичу да размислите о послу, срећи, имовини и финансијама. Дан када се чини да Јупитер стоји на небу, непосредно пре него што окрене курс и крене ретроградно, јесте 28. јул 2022. Јупитер је овог дана у ватреном, младалачком Овну, тако да су осећања импулсивна, а промене невероватно брзе.

Истог дана очекује нас и јулски млад Месец у знаку Лава чија енергија симболизује нови почетак, бољу комуникацију, срећне прилике. Када се понешају те две енергије, могуће је да ћемо знати на која врата треба да покуцамо, одакле да кренемо, шта да променимо.

Сам период ретроградног Јупитера, од 28. јула до 23. новембра, може донети сличне околности и лекције из периода када је Јупитер био у сенци, односно од 4. маја до 28. јула. Лекција којих се сетите могу бити важне у суочавнају са изазовима који вам предстоје.

Ретроградна фаза Јупитера заврШиће се 23. новембра 2022, кад планета обиља креће директно. Истог дана налазимо Сунце, новембарски млад Месец, планету Меркур која контролише комуникацију и планету Венеру која влада нашим љубавним животом – и све то догађа се у знаку Стрелца.

Фото: Профимедиа

 

 

Постретроградна сенка ће трајати до Дана заљубљених, 2023. године, дајући нам шансу за преокрет. Ако нисмо били успешни са пријавом за посао или новом фитнес рутином током ретроградног периода, сада можете поново покушати, искористити прилике и покренути ток добрих промена.

Јупитер утицај може бити узбудљив и односи се на све што тежи да расте и развија се - од учења, материјалноих ствари, до развоја љубавних веза. сада делује на нас "мрачније“, односно може нас натерати да нешто одложимо, померимо. Али на крају можемо схватити да је све баш требало тако и да буде.

Месеци ретроградног Јупитера 2022. могу или успорити ваш пут ка успеху, или га потпуно променити, а свакако се саветује опрез. Будите опрезни да не направите грешку, донесете исхитрну одлуку или усвојите неке лоше навике.

Ретроградни Јупитер почиње са Овном, па је могуће да ће вас подстаћи да прелазите границе, борите се, гурате своје упркос препрекама. Ово може бити понекад исцрпљујуће, али можете научити лекцију о стрпљењу. Последње четири недеље ретроградног Јупитера 2022, планета прелази у Рибе. Не само да су Рибе мирније и стрпљивије и прихватају од Овна, већ је у традиционалној астрологији Јупитер био владар знака Риба. У Рибама се Јупитер осећа као код куће и таа можете схватити зашто су се неки изазови догодили, шта се променило, колико тога сте научили.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".