Певач је открио да је пожелео да одустане од музике, те је у једној дискотеци у сред наступа угасио микрофон и изашао напоље.

Васић је овом приликом испричао како су он и Нина Бадрић одлучили да сниме дует, али и због чега није снимио са колегиницом Аном Николић: 

- Не знам зашто се није десило да Ана Николић и ја снимимо дует. Коју сам ја, на крају, сам снимио. Хтео сам да помешамо стилове, пошто Ана пева и фолк. Ничег ту није било занимљиво за јавност - рекао је Жељко.

Фото: Н. Скендерија

 

На питање да ли би сада остварио сарадњу са Аном Николић, Васић је одговорио:

- Па не знам. Сад смо се мало разишли. Не пратим баш пуно шта се дешава. Она је мало прешла на овај електро, јел? Па то модерније. Што да не? Она има пријатеље певаче чије је дуете одбила. Она и ја се нисмо познавали. Нас је спојила песма. То је једини исправан одговор - рекао је Васић.

 

 

Певач је открио и са ким се најчешће дружи са естраде: 

- Са много познатих се знам. Ево скоро сам се чуо са Салетом из Тропико бенда, био је на Хиландару са мојим кумом. Знам се са њим много година. Не могу баш некога сад. Са Владимиром са био нераздвојан годинама. Живот те натера да мењаш живот. Дође и породица - рекао је Жељко Васић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Гоца Тржан - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".